Mojou snahou je pripraviť tortu nielen peknú navonok, ale aj chutnú vo vnútri.
Používam pravé maslo, kvalitnú čokoládu, holandské kakao, domáce vajíčka a vždy čerstvé suroviny.
Príchuť torty si môže vybrať každý podľa svojej chuti:
Korpus - piškótový, orechový, lieskovoorieškový, kakaový, mramorový (kombinácia piškótového a kakaového), dúhový (piškótový, len rôzne zafarbený), kokosový, malinovo-kakaový, red velvet.....
Plnka - torty plním ľahkými šlahačkovými, či maslovo-pudingovými alebo varenými, nad parou šľahanými plnkami, napr.:
vanilková, čokoládová, parížska, karamelová, oriešková, kávová, kokosová, šľahačková, šlahačkovo - jogurtová, šľahačka s mascarpone, tvarohová, šľahačkovo-ovocná,
Prípadne môžem urobiť aj punčovú tortu, teda bez krému alebo dobošovú.
Podľa želania pridám aj čerstvé alebo zavárané ovocie, prípadne džem alebo frutafil.
Na poťahovanie používam najčastejšie MMF - marschmallow fondant (hmota z marschmallow cukríkov), prípadne Marcipán, Pasta Dama Stella, K2, Smartflex Velvet a na modelovanie hmotu Smartflex Flower.
Všetko na torte je obyčajne jedlé, len u niektorých častí ( postavičky, poschodové torty) sú potrebné výstuže.
Vyberte si kategóriu v ľavom stĺpčeku ;-)